Adidas

Adidas
Adidas

Dassler zijn de grondleggers van dit alom bekende cultmerk. In de jaren '20 maakten zij schoenen die perfect rond je voet pasten en heel comfortabel aanvoelden. Een van de broers, Adolf Dassler, richtte uiteindelijk Adidas op. Dit groeide uit tot het bedrijf dat vandaag een belangrijk merk is in de wereld van de mode. Bovendien vindt jong en oud bij Adidas Originals niet alleen veelzijdige schoenen, maar ook andere sportieve kledij met een casual look.

 

Als toonaangevend merk binnen de sportbranche, zet Adidas zich in voor de prestatie van elke sporter en dit op ieder niveau. Door de introductie van innovatieve producten van hoogwaardige kwaliteit werd de droom van grondlegger Adi Dassler werkelijkheid. Adidas heeft een uitgebreid assortiment kleding, accessoires en schoenen. Hier vind je o.a. herenschoenen, meisjesschoenen en jongensschoenen terug van Adidas.

 

Voor de allerkleinsten vervangt Adidas de veterschoenen door schoenen met klittenband en zo is je kapoen sneller omgekleed voor de zwem- of turnles. Zoek niet verder naar jouw Adidas schoenen maar bekijk ze hier online.
Toon alle Adidas schoenen

webshops


soorten